Τηλέφωνο

Συντονιστικό Κέντρο

24 | 7 | 365
  • NHS Εξωτερικού

    Κύπρος, Σερβία, Αλβανία, Βουλγαρία

NHS Εξωτερικού

Η New Health System δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Σερβία, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία και στο προσεχές διάστημα σχεδιάζει να αναπτυχθεί σε Αγγλία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

NHS ΣΕΡΒΙΑ

Η New Health System «N.H.S.» ΣΕΡΒΙΑ, δραστηριοποιείται στο χώρο της δημιουργίας και διαχείρισης προγραμμάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης για λογαριασμό Ασφαλιστικών Εταιρειών και Οργανισμών, με πιστοποίηση για την ποιότητα των υπηρεσιών της αλλά και των διαδικασιών που εφαρμόζει.
Παράλληλα, η Εταιρεία υποστηρίζει και διαχειρίζεται προγράμματα δευτεροβάθμιας περίθαλψης για λογαριασμό Ασφαλιστικών Εταιρειών, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα.

NHS ΑΛΒΑΝΙΑ

Η New Health System Albania δημιούργησε και διαχειρίζεται ένα σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που υποστηρίζεται από τους μεγαλύτερους ιατρικούς παρόχους σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αλβανίας.
Η NHS Albania συμφώνησε και υπέγραψε συνεργασία με την Telecom Albania (Θυγατρική της Deutsche Telekom) με αντικείμενο την δημιουργία και διαχείριση προγράμματος πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τους συνδρομητές της.
Το πρόγραμμα “ONE LIFE” αναπτύσσεται από το 2016 και δίνεται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της Telecom Albania.

NHS ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η New Health System Bulgaria δημιούργησε και διαχειρίζεται ένα σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που υποστηρίζεται από τους μεγαλύτερους ιατρικούς παρόχους σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας.
Η NHS αναπτύσσει τα προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και την διαχείρισή τους σε συνεργασία με Ασφαλιστικές εταιρείες και οργανισμούς. Παράλληλα, η Εταιρεία υποστηρίζει και διαχειρίζεται προγράμματα δευτεροβάθμιας περίθαλψης για λογαριασμό Ασφαλιστικών Εταιρειών, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα.

NHS ΚΥΠΡΟΣ

Η New Health System Cyprus δημιούργησε και διαχειρίζεται ένα σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που υποστηρίζεται από τους μεγαλύτερους ιατρικούς παρόχους σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου.
Η NHS αναπτύσσει τα προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και την διαχείρισή τους σε συνεργασία με Ασφαλιστικές εταιρείες και οργανισμούς.